HTML

Finnország

Friss topikok

Linkblog

SM-Liiga 2008

2009.03.06. 20:44 gaborkaszab

Sikeresen hazaértem lappföldről, de mielött élménybeszámolót tartanék, írok egy gyors megjegyzést a jégkorong bajnoksághoz.

Szóval, kommentben érkezett egy olyan kérés, hogy videózzak le egy meccset. Nem hiszem, hogy ezt meg tudom oldani, mert csak egy hétköznapi fényképezőm van limitált tárhellyel, és a film minősége sem az igazi. Meg a baj az, hogy ahhoz hogy látszódjon valami, zoomolni kell, akkor viszont a legkissebb kézremegés is látszani fog, és élvezhetetlen lesz a videó. Meg ha videózok, nem látom a meccset :D

Úgyhogy nem fogok meccset videózni, viszont cserébe jutyúbon keresgéltem egy kicsit és meg is találtam a tavalyi, 2008-as bajnokság döntőjének összefoglalóját, ahol a Kärpät és a Blues csapatai mérkőztek meg egymással Három győztes meccsig játszottak, és csak az ötödik meccsen dőlt el a bajnoki cím sorsa.

Első meccs: Kärpät - Blues 3:1

Második meccs: Blues - Karpät 1:2 Erről a meccsről nem sikerült videót találnom, de az eredményt kiderítettem, meg annyit, hogy hosszabítás után nyert a vendég csapat.

Harmadik meccs: Kärpät - Blues 2:3 Hosszabbítás után

Negyedik meccs: Blues - Kärpät 4:0

Ötödik meccse: Kärpät - Blues 5:1

 

Egy meccs beharangozója: Tappara- HPK vickes:D

 

A döntőben akad jópár gyönyörű gól is. Jó nézelődést!

Cs

3 komment

Címkék: jégkorong filmek döntő

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszifinnland.blog.hu/api/trackback/id/tr29986132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mgr. Karel Gott 2009.03.10. 11:40:20

Megnéztem a videókat, elég komoly színvonal van arrafelé.

Nem sokára itthon is láthatunk egy kis finn hokit, mert barátságos meccs lesz a két válogatott között április 2-án. Olvastál már róla valamit... esetleg ott? Már várom, lehet ki is fogok menni, de ez jegyár függő.

gaborkaszab 2009.03.10. 19:22:19

@Ahti Oleh-tinen: Japp, jó kis hoki van errefelé. A problem csak az, hogy most kezdődött a rájátszás, és a Tappara be sem került. Nemtom máshol hogy van, de itt van play-off, meg play-on, hogy az utóbbi mi pontosan azt nem tudom, de csak az utolsó 4 helyezett van benne és elég kevés nézőszámot írnak a meccsekre. Gondolom szarnak már rá.
Az ilves meg ma játszik a rájátszásban és ha továbbjut, az egyik tavalyi döntőssel játszik, a Blues-szal, és nem sok esély van rá hogy továbbjussanak. Szóval lehet, hogy még egy hét és hoki nélkül maradok Tampere-ben :(((((

gaborkaszab 2009.03.10. 19:33:35

rosszul írtam, van playoff meg playout
www.sm-liiga.fi/ottelut.html?b=pp itt lehet csekkolni a rájátszás eredményeit
süti beállítások módosítása